En del af Odsherred Kommune
Hverdagen

Når du bor på et plejecenter, er det fordi du har behov for omfattende hjælp og pleje døgnet rundt, at du vurderes til at have et særligt stort behov for for fysisk og psykisk tryghed døgnet rundt, eller at boligens særlige indretning i væsentlig grad vil lette din dagligdag

Plejen på Grevinge Plejecenter tilrettelægges ud fra dine ønsker og færdigheder. Der arbejdes ud fra ønsket om at din oplevelse af livskvalitet bevares på en værdig og respektfuld måde.

Du får en til tre kontaktpersoner. Det er kontaktpersonernes ansvar i samarbejde med dig at planlægge hverdagen og den tildelte hjælp. Du vil også få en tæt kontakt til vores fast tilknyttede centersygeplejerske. 

I samarbejde med dig og dine pårørende udarbejdes der er en døgnrytmeplan, som beskriver de aftaler, der er indgået mellem dig og kontaktpersonerne. Denne døgnrytmeplan er medvirkende til, at der skabes kontinuitet og tryghed i din hverdag og tager udgangspunkt i din livshistorie.

En central del i hverdagen på et plejecenter er måltiderne. Fra kl. 7.30-10 er der fælles morgenmad, hvor bordene er sat sammen. Her deltager vores værtinde, som sørger for at skabe et rart og roligt miljø og samtidig har fokus på din ernæring. Frokosten foregår ved fem borde, hvor alle har deres faste plads. Maden er anrettet på fade, hvor du selv kan vælge, hvad du vil have. Aftensmaden tilbydes også i spisestuen. Du må selv bestemme, om du har lyst til at spise hos dig selv i din lejlighed eller i fællesskab med de andre.

Der er tilbud om at deltage i forskellige aktiviteter. Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at deltage i.